Beautysalon
Heerhugowaard


Nazorg Lashes:

-De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water, niet stomen, geen zonnebank en geen sauna bezoek.

-Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

-Indien nodig kun je de wimpers met een wimper borstel in model brengen.

-Gebruik alleen make-up producten rond de ogen op water basis, absoluut geen olieproducten! Let op! in foundation kan ook olie zitten. Door olieproducten kan de hechting niet gegarandeerd worden. Houdt hierbij ook rekening met bijvoorbeeld een speciale oogcrème.

-Gebruik geen wimper-kruller/tang of warmtekrullers !

-Vermijd het wrijven of trekken aan de wimperharen dit kan de natuurlijke wimper beschadigen.

-Laat de wimperextensions professioneel verwijderen om beschadiging aan uw natuurlijke wimper te voorkomen.

-Voor een optimaal resultaat raad ik je een refill/ opvul behandeling aan na circa 2 tot 3 weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van je eigen wimper.


Nazorg Lashlift:

Na de behandeling moet u de eerste 24 uur contact met water vermijden en niet in de ogen wrijven. 
Oogmake-up kunt u binnen deze tijd ook beter vermijden. Na 24 uur kunt u gewoon uw oogmake-up, mascara etc. aanbrengen en mogen de wimpers in contact komen met water. Make-up reiniging is ook geen probleem. U kunt alles weer doen.

Wij adviseren wel om voorzichtig met uw wimpers om te gaan.


Nazorg Brows

Tip: om zo lang mogelijk het resultaat te behouden, 24 uur na de behandeling geen make-up smeren op de wenkbrauwen en het geharste gebied. 24 uur na de behandeling niet onder de zonnebank. Gebruik geen scrub of olieproducten op de wenkbrauwen, dit om de kleur zo lang mogelijk te behouden.